Virtualna šetnja

Radi se o kreativnoj posjetnici vašeg poslovnog objekta koja sadrži fotografije
interijera i eksterijera (Indoor view), a vezana na uslugu Google Street View.

 

google+street+view+trusted+photographer+Chicago
ŠTO JE GOOGLE STREET VIEW?

Google Street View je uvriježena i vrlo često korištena usluga virtualnog pregledavanja prostora i objekata koji se u istom nalaze. Službena vozila Google-a su snimila panoramu različitih lokacija na način da se omogući pogled od 360°. Pomoću ove usluge Google je svojim korisnicima bez ikakvih ograničenja omogućio virtualnu šetnju kroz različite lokacije diljem svijeta na način da pristupanjem sa različitih vrsta uređaja svi imaju jednak i realan uvid u ono što se na određenoj lokaciji nalazi.

 

ŠTO JE GOOGLE BUSINESS VIEW?

Google Business View je svojevrsna nadogradnja Street View-a jer omogućava da osim vanjskog pregleda nekog objekta imate mogućnost detaljno zaviriti u njegovu unutrašnjost. Business View omogućava da se pomoću posebne oznake na Google-ovim mapama u prvom redu istaknete, a jednim klikom svaki potencijalni klijent može pogledati unutrašnjost Vašeg poslovnog objekta. Ova usluga omogućava da istaknete, ali i kapitalizirate svu vrijednost Vašeg poslovnog prostora, njegove uređenosti i prilagođenosti potrebama posla kojim se bavite.

 

ZAŠTO GOOGLE BUSINESS VIEW?

Istraživanja su dokazala da korisnici sve češće žele unaprijed prikupiti maksimalnu količinu informacija, te se uvjeriti u kakvom će primjerice prostoru boraviti, spavati, večerati ili obavljati neku drugu aktivnost. Ova usluga omogućava brz, jednostavan i ujedno profesionalan pregled Vašeg poslovnog objekta kojime ćete zainteresirati nove klijente da odaberu baš Vas i doista Vas posjete.

 

POSTUPAK UVOĐENJA GOOGLE BUSINESS VIEW USLUGE

Cijeli postupak uvođenja Google Business View usluge brzo, efikasno i profesionalno provodi se u slijedećih nekoliko koraka:

  • Iskazivanje inicijalnog interesa za uvođenje Google Business View usluge (telefonski, mail-om, poštom, putem stručnih suradnika, i sl.)
  • Sastanak na lokaciji poslovnog objekta (obilazak objekta, mjerenje/skiciranje koraka snimanja, izrada inicijalne Ponude, napomene vlasnika objekta, itd.)
  • Sklapanje Ugovora o pružanju usluga
  • Licencirani Google-ov fotograf (Trusted Google Photographer) snima, obrađuje i objavljuje fotografije objekta (pogled od 360°)
  • Google Business View trajno dostupan na svim Google-ovim servisima

 

CIJENA?

Cijena se formira u odnosu na veličinu objekta i broj prostorija ujedno se pridržavajući Google-ovih standarda vezano za snimanje, obradu i objavu snimljenih fotografija (pogled od 360°). Važno je napomenuti da je cijena jednokratna, usluga se ugovara/pruža na neodređeno vrijeme, nema plaćanja dodatnih licenci (nema troška obnove npr. na godišnjoj razini). Vlasnik objekta završetkom procesa postaje vlasnik fotografija, te iste ujedno može koristiti i u druge svrhe (poveznica na vlastitu web stranicu, izrada cjenika i sl.).

 

ZATRAŽITE INFORMATIVNU PONUDU

GOOGLE BUSINESS VIEW U BROJKAMA

85% klijenata koristi virtualnu šetnju ukoliko je ista dostupna,

  2 puta veća posjećenost,

43% klijenata preferira pregled restorana ili apartmana kroz virtualni panoramski prikaz prije prvog dolaska,

37% rast prihoda objekata koji koriste Google Business View,

4 puta više pregleda web stranice objekta i uz to vezane informacije (radno vrijeme, cjenik, I sl.).

 

Obratite nam se s punim povjerenjem

01 56 14 272

Za sve Vaše upite stojimo na raspolaganju.